Membrii sindicatului beneficiaza de o serie de avantaje menite sa le usureze viata.
Printre acestea enumeram:

Incepand cu data de 07.04.2015 toti membrii apartinand Sindicatului Liber din Telecomunicatii SL-TC sau membrii ANTIC vor beneficia de o reducere speciala de 15 % pentru orice asigurare de locuinta incheiata la Generali pe variantele Completa si Completa plus.

Aceasta reducere speciala face parte din pachetul de beneficii suplimentare oferite de Sindicat pentru membrii sai sau pentru membrii ANTIC.

Reducerea se va acorda doar pe baza unor cupoane pentru fiecare membru de sindicat .

Deasemenea avem incheiata conventia TRAVEL pentru membrii Sindicatului Liber din Telecomunicatii SL-TC sau membrii ANTIC vor beneficia de o reducere speciala de 15 % pentru orice asigurare.
Agentia Trip Exclusive este prezenta pe piata romaneasca din 2016 si are ca obiect principal de activitate operarea a peste 20000 de locuri de cazare din tara si din strainatate. Fie ca vrei sa calatoresti in locuri exotice sau iti doresti cateva zile de relaxare in Romania, poti apela oricand cu incredere agentii nostrii.

Desi simplu la prima vedere, alegerea unui sejur reprezinta un proces destul de complex. Astfel, pe langa cea mai potrivita destinatie de calatorie pentru tine si familia ta, poti fi pus in fata faptului de a decide modalitatea de transport, tipul de cazare, masa si toate celelalte elemente care intregesc un pachet turistic.

Serviciile noastre includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (teambuilding’s, conferinte, scoli de vara, etc.), turism de afaceri,excursii, pachete de vacanta in tara si in strainatate, asigurari.
EduArts Study a luat fiinta ca o urmare fireasca a preocuparii noastre ca si parinti in primul rand pentru educatia si dezvoltarea personala si sociala a propriilor copii. In contextul in care o clasa de elevi in Romania poate ajunge si pana la 30 de copii, intelegem importanta activitatilor extrascolare in construirea unui viitor pentru cei mici.

Activitatile pentru copii din cadrul Centrului de studii EduArts au tematici bine stabilite si sunt sustinute de cadre didactice cu inalta experienta si rezultate deosebite. Copii care frecventeaza EduArts participa cu succes la diverse competitii si concursuri scolare.

Fie ca vrei ca micutul tau sa cunoasca Limba Engleza la nivel conversational sau doresti sa il pregatesti pentru Examenele Cambridge English Language Assessment, IELTS sau TOEFL, Centrul de studii EduArts vine in intampinarea ta cu o serie de module pregatite special pentru tine.
TRAINING SL-TC ofera o promisiune in ceea ce priveste pregatirea profesionala a cursantilor, a modului optim in care se vor raporta la sarcinile corespunzatoare dar si suportul efectiv pe care il dobandesc chiar si dupa incheierea cursului.

Militam pentru ideea de invatarea continua si ii sustinem pe oameni in acest sens. Niciodata nu este prea tarziu sa dobandesti noi aptitudini insa dincolo de nevoile personale trebuie sa fii intampinat de oameni care sa constituie un real suport.

In urma experientei vaste in domeniu atat a noastra dar si a lectorilor nostri am convenit asupra unei noi viziuni care sa faca din cursurile oferite de TRAINING SL-TC o alta experienta in care finalitatea sa nu fie doar o ceritificare ci si un bagaj solid de cunostinte, experiente si ipostaze insusite de catre cursanti.
Mauris pellentesque, wisi. Sed leo et risus risus in lorem velit pede sed est. Ut facilisis. Phasellus quis turpis. Lorem ipsum sit amet ante. Proin urna. Nunc molestie a, sodales nulla. Suspendisse potenti. Morbi dignissim, libero eget volutpat at, accumsan orci. Morbi quis pellentesque ligula.

Fusce venenatis consequat. Morbi mattis. Aliquam erat at urna sit amet mauris. Donec non orci. Nam consectetuer mollis. Nunc turpis. Nam feugiat at, posuere cubilia Curae, Donec quis libero. Duis non dui. Morbi felis sollicitudin non, tellus.

Proin id enim. Sed eu mauris. Aenean feugiat pede. Fusce dui quis leo. Cras sed condimentum ante. Duis neque tristique eu, pede. In metus nisl, blandit vestibulum vel, consectetuer viverra neque, fringilla non, sollicitudin a, tortor. Etiam risus commodo est congue vel, purus. Phasellus in augue. Praesent ante.

La Floraria Altfel veti gasi mereu idei noi pentru a va infrumuseta casa, pentru a-i surprinde si incanta pe cei dragi, oferind cadouri deosebite familiei si prietenilor. Fiecare compozitie este unica, incat vi se potriveste si va exprima mai bine decat orice alt mesaj emotiile dumneavoastra cele mai profunde.

Suntem dedicate excelentei si ne concentram pe inovare si unicitate, produsele noastre fiind rezultatul imbinarii experientei in design floral si pasiunii pentru frumos.

Puteti alege dintr-un sortiment variat de buchete de flori. La floraria noastra va oferim buchete elegante, care va vor incanta simturile prin armonia culorilor si parfumul florilor. Pot fi realizate din flori de sezon sau din flori importate, calitatea si prospetimea fiind garantate.

Floraria online Altfel iti pune la dispozitie mai multe tipuri de aranjamente florale. Pentru comenzi business, pregatim aranjamente florale corporate care promoveaza si accentueaza imaginea brand-ului/companiei dumneavoastra. Contactati-ne si designerii nostri vor pregati aranjamente florale minunate!