Asigurari

e-Smart Asigurari

Oferim o gama completa de produse si solutii de asigurare, capabile sa raspunda tuturor nevoilor de protectie si economisire.

Asigurari CASCO

Asigurari auto RCA

Asigurari de locuinta

Asigurari de raspundere civila

Asigurari de sanatate

Asigurari de viata

Asigurari medicale pentru calatorii in strainatate

Produsele noastre sunt flexibile si modulare. Pachetele diferentiate de beneficii si tarife sunt solutia potrivita nevoilor tale specifice de protectie si posibilitatilor tale financiare.

Pentru a obtine si compara oferte de la cel putin 10 asiguratori, de exemplu, puteti transmite o solicitare on-line sau puteti da un singur telefon la e-Smart Asigurari si beneficiati gratuit de oferte de la consultantii nostri, economisind astfel timpul pe care l-ati fi consumat pentru 10 drumuri la 10 companii de asigurari.

Beneficiati astfel gratuit de consultanta specializata din partea specialistilor nostri pentru intelegerea termenilor si conditiilor din ofertele de asigurare, astfel incat dumneavoastra sa puteti face o comparatie corecta intre acestea.

Date de contact:

Tel: 0768051255

E-mail: solicita.asigurare@gmail.com

Punct de lucru: B-Dul 1 Mai,Nr. 25, Sector 6, Bucuresti

Pentru a obtine o cotatie rapida, dati click pe tipul de asigurare dorit si completati formularul de solicitare. Un consultant va analiza cererea dumneavoastra si va reveni cu un raspuns in 24 de ore.

Acest formular de comanda on-line este primul pas spre incheierea unei polite de asigurare.

Va rugam sa completati toate campurile formularului cu date reale. Acest formular nu este un calculator pentru tarife.

Dupa completarea si trimiterea datelor, un agent de asigurari va va contacta pentru a stabili toate detaliile necesare politei solicitate.

Va multumim!

Datele vor fi tratate cu maxima confidentialitate!

* In momentul plasarii unei comenzi se mentioneaza faptul ca sunteti „Membru SLTC cu discount , angajat al TELEKOM ROMANIA / Ericsson / Vodafone / RCS-RDS / IBM / Oracle / AKTA / Orange / Germanos / Nextgen / Sunlight sau DT Bussiness Services, E-Value / Comdata/ ProSolution/ UPC/ Teleperformance / CCC / CGS / Genpact"