Cursuri copii

EduArts

Activitatile pentru copii din cadrul Centrului de studii EduArts au tematici bine stabilite si sunt sustinute de cadre didactice cu inalta experienta si rezultate deosebite. Copii care frecventeaza EduArts participa cu succes la diverse competitii si concursuri scolare.

In calitate de Addvantage Member al British Council EduArts tinde sa devina un prestigios centru de pregatire a elevilor de gimnaziu pentru studierea Limbii Engleze la nivel avansat.

Toti elevii pregatiti in cadrul cursurilor oferite de colegiul nostru pot sustine oficial examenele Cambridge (YLE – Young Learners English – Starters, Movers, Flyers, KET – Key English Test for Schools, PET – Preliminary English Test for Schools, FCE – First Certificate in English for Schools, CAE – Cambridge Advance English) la sediul British Council din Bucuresti.

Examenele de limba engleza ale Universitatii Cambridge – administrate de Departamentul ESOL (engleza pentru vorbitori de alte limbi) ofera cele mai prestigioase certificate pe plan international pentru cei care studiaza limba engleza.

Certificatele Cambridge sunt folositoarea atunci cand vrei sa fii admis la o universitate sau un colegiu, sa obtii o pozitie buna intr-o companie si sa evaluezi nivelul de cunoastere a limbii engleze. Si in anul 2017, Centrul EduArts organizeaza cursuri si examene Cambridge.

Oferta destinata membrilor de sindicat platitori de cotizatie  din Sindicatul Liber Din Telecomunicatii:
Tip Produs / Servicii  Discount
CURSURI LIMBA ENGLEZA COPII -50%
CURSURI LIMBA ENGLEZA ADULTI -50%
CURSURI LIMBA FRANCEZA COPII -50%
ALTE ACTIVITATI -50%
Date de contact:  Pentru ofertele de cursuri, pachete si preturi accesati site-ul www.eduarts.ro  Punct de lucru: Adresa: B-Dul 1 Mai,Nr. 51-55, Sector 5, Bucuresti  Numerele de telefon la care ne puteți contacta sunt următoarele:carti edu poza
  • 0766 426 770
  • 0768 051 255
Email: eduartstudy (at) gmail.com

„Membru SLTC cu discount , angajat al TELEKOM ROMANIA / Ericsson / Vodafone / RCS-RDS / IBM / Oracle / AKTA / Orange / Germanos / Nextgen / Sunlight sau DT Bussiness Services / E-Value / Comdata/ ProSolution/ UPC/ Teleperformance / CCC / CGS / Genpact„