Florarie On-line

Afrodita

La Floraria Altfel veti gasi mereu idei noi pentru a va infrumuseta casa, pentru a-i surprinde si incanta pe cei dragi, oferind cadouri deosebite familiei si prietenilor. Fiecare compozitie este unica, incat vi se potriveste si va exprima mai bine decat orice alt mesaj emotiile dumneavoastra cele mai profunde. Suntem dedicate excelentei si ne concentram pe inovare si unicitate, produsele noastre fiind rezultatul imbinarii experientei in design floral si pasiunii pentru frumos.

Puteti alege dintr-un sortiment variat de buchete de flori. La floraria noastra va oferim buchete elegante, care va vor incanta simturile prin armonia culorilor si parfumul florilor. Pot fi realizate din flori de sezon sau din flori importate, calitatea si prospetimea fiind garantate. Pentru a raspunde exact dorintelor dumneavoastra, suntem gata sa va oferim buchete de flori personalizate. Contactati-ne si designerii nostri va vor pregati buchete de flori minunate!

Nuntile sunt evenimentele noastre favorite. Ocazia de a decora floral o nunta ne entuziasmeaza si abia asteptam sa auzim ce planuri aveti! Va asteptam sa rasfoiti catalogul nostru si sa ne spuneti ce aveti in minte. Chiar daca optati pentru un stil rustic sau modern, o ambianta intima sau de amploare, va veti bucura de simtul artistic si de nota de originalitate pe care aranjamentele florale Altfel o dau nuntii dumneavoastra.

Ne vom folosi abilitatea tehnica, talentul si experienta pentru a ne asigura ca florile de nunta vor fi perfecte. Cu acelasi entuziasm si profesionalism vom realiza flori si aranjamente florale pentru orice eveniment din viata dumneavoastra: botez, cununie, zi aniversara sau orice alta ocazie.

Floraria online Altfel iti pune la dispozitie mai multe tipuri de aranjamente florale. Pentru comenzi business, pregatim aranjamente florale corporate care promoveaza si accentueaza imaginea brand-ului/companiei dumneavoastra. Contactati-ne si designerii nostri vor pregati aranjamente florale minunate!

Oferta noastra include: arta florala personalizata pentru interiorul locuintei sau biroului dumneavoastra, buchete-cadou pentru ocazii festive, aranjamente de nunta, decoratiuni florale pentru ceremonii si evenimente de afaceri si sociale.

In plus, oferim livrarea imediata si gratuita in Bucuresti si localitatile limitrofe.

Program de lucru: Luni – Vineri: 9:00 – 21:00. In mod exceptional putem livra comenzi in afara acestui program, insa este necesar sa ne contactati in prealabil.

Oferta destinata membrilor de sindicat platitori de cotizatie din Sindicatul Liber Din Telecomunicatii:

Tip Produs / Servicii  Discount
Buchet sau aranjament floral / suma minima per comanda 150 lei de la -10%
Eveniment (nunta, botez, aniversare, petreceri privata, conferinta si alte evenimente sociale sau de afaceri) – suma minima 1.500 lei de la -15%
* In momentul plasarii unei comenzi se mentioneaza  faptul ca sunteti Membru SLTC cu discount , angajat al TELEKOM ROMANIA / Ericsson / Vodafone / RCS-RDS / IBM / Oracle / AKTA / Orange / Germanos / Nextgen / Sunlight sau DT Bussiness Services, E-Value / Comdata/ ProSolution/ UPC/ Teleperformance / CCC / CGS / Genpact"
Date de contact:  Pentru detalii legate de servicii si preturi va rugam sa vizitatiti site-ul http://www.florarieonline-altfel.ro/floraria-altfel. Numarul de telefon la care ne puteti contacta este:
  • 0733 566 030

Email: contact@floraria-altfel.ro

www.fb.com/florariaaltfel