Membrii Sindicatului Liber din Telecomunicatii beneficiaza de multiple beneficii medicale.
Alege ce ti se potriveste!

Videt este primul magazin online de optica medicala din Romania. Comercializam ochelari si rame de vedere, ochelari de soare, ochelari de soare cu dioptrii, lentile de contact medicale si cosmetice.

Preturile practicate de Videt sunt mai mici cu pana la 35% fata de magazinele stradale, competitive pe piata online pentru lentile de contact, fara concurenta in ceea ce priveste achizitionarea ochelarilor de vedere din magazine online romanesti.

Videt a lansat si doua servicii speciale pentru purtatorii de ochelari de vedere: Videt Upgrade (posibilitatea de a schimba lentilele de la ochelari vechi) si Probeaza acasa (posibilitatea de a proba rame de ochelari acasa).

Societatea S.C.MEDICAL EYE EXPERT S.R.L. are ca domeniu de activitate optica medicala mobila (determinarea de dioptrii si comercializarea ochelarilor de vedere), desfasurandu-si activitatea în toate judetele tarii la sediul colaboratorilor nostri.

Impreuna cu Sindicatul Liber din Telecomunicatii si ANTIC am incheiat un protocol de colaborare pentru a oferi tuturor membrilor urmatoarele beneficii:

- consultatiile sunt efectuate gratuit de OPTOMETRISTI cu experienta cu aparatura de ultima generatie;

- montajul ochelarilor se face pe masini automate si este gratuit;

- deplasarea în cadrul societatii este suportat de Medical Eye Expert;

- controlul oftalmologic nu afecteaza timpul de munca, deoarece dureaza circa 10 minute.

Astfel, se economiseste timpului necesar deplasarii pacientului într-o unitate de optica medicala;

BioCart iti ofera cosmetice naturale si sapunuri vegetale, ce au in compozitie ingrediente active naturale si uleiuri esentiale, imbinate armonios cu inovatia tehnologica pentru a oferi cele mai bune rezultate pentru tenul, corpul si parul tau.

Ingredientele sunt atent selectate, provin din culturi organice, iar prelucrarea produselor este conforma reglementarilor Uniunii Europene.

BioCart este promotorul unui stil de viata sanatos, bazat pe utilizarea ingredientelor naturale pentru imbunatatirea tonusului intregului organism. De aceea, ne dorim sa folositi cu incredere produsele BioCart si sa va bucurati de beneficiile pe care acestea le ofera.