Produse cosmetice

BioCart

BioCart iti ofera cosmetice naturale si sapunuri vegetale, ce au in compozitie ingrediente active naturale si uleiuri esentiale, imbinate armonios cu inovatia tehnologica pentru a oferi cele mai bune rezultate pentru tenul, corpul si parul tau.

Ingredientele sunt atent selectate, provin din culturi organice, iar prelucrarea produselor este conforma reglementarilor Uniunii Europene.

BioCart este promotorul unui stil de viata sanatos, bazat pe utilizarea ingredientelor naturale pentru imbunatatirea tonusului intregului organism. De aceea, ne dorim sa folositi cu incredere produsele BioCart si sa va bucurati de beneficiile pe care acestea le ofera.

Va oferim o reducere de 15% din valoarea cosului de cumparaturi, indiferent de valoarea acestuia.

Am aprecia daca dupa utilizarea produselor, ne veti lasa un review pe site in pagina dedicata produsului si pe pagina noastra de Facebook, BioCart.

Oferta destinata membrilor de sindicat SLTC :
Tip Produs / Servicii  Discount
REDUCERE DIN VALOAREA COSULUI DE CUMPARATURI de la -15%
* In momentul plasarii unei comenzi se mentioneaza  faptul ca sunteti Membru SLTC cu discount , angajat al TELEKOM ROMANIA / Ericsson / Vodafone / RCS-RDS / IBM / Oracle / AKTA / Orange / Germanos / Nextgen / Sunlight sau DT Bussiness Services / E-Value / Comdata/ ProSolution/ UPC/ Teleperformance / CCC / CGS / Genpact
Date de contact:  Pentru detalii legate de servicii si preturi accesati site-ul www.biocart.eu Punct de lucru: Sos Erou Nicolae Iancu nr 75A/XII, Voluntari, Ilfov Numerele de telefon la care ne puteți contacta sunt următoarele:
  •  0737.995.555
Email: contact (at) biocart.eu

Facebook: www.facebook.com/biocart