Servicii oftalmologice

Videt.ro

Videt este primul magazin online de optica medicala din Romania. Comercializam ochelari si rame de vedere, ochelari de soare, ochelari de soare cu dioptrii, lentile de contact medicale si cosmetice.

Preturile practicate de Videt sunt mai mici cu pana la 35% fata de magazinele stradale, competitive pe piata online pentru lentile de contact, fara concurenta in ceea ce priveste achizitionarea ochelarilor de vedere din magazine online romanesti.

Videt a lansat si doua servicii speciale pentru purtatorii de ochelari de vedere: Videt Upgrade (posibilitatea de a schimba lentilele de la ochelari vechi) si Probeaza acasa (posibilitatea de a proba rame de ochelari acasa).

Ne puteti gasi acum si la showroom-ul de pe Soseaua Mihai Bravu, nr. 12. Videt este un brand al SC NOAVIDET S.R.L.

Oferta destinata membrilor de sindicat SLTC din compania TELEKOM ROMANIA :

Tip Produs / Servicii  Discount
Lentilele de contact, soluții și accesorii

5%

Ochelarii de vedere, rame de ochelari sau lentile de ochelari

10%

Discount-urile de mai sus nu se cumulează cu alte discount-uri, în schimb se poate obține o reducere de 10 Ron prin recomandări: - Clientul 1 efectuează o comandă și trimite o recomandare, prin e-mail, Clientului 2. - Clientul 2 primește automat un cod de reducere de 10 Ron. - În momentul în care Clientul 2 efectuează comanda de pe același e-mail, primește și Clientul 1 un cod de reducere de 10 Ron.
* In momentul plasarii unei comenzi pe site-ul www.videt.ro se mentioneaza in campul  Detalii Livrare - "Membru SLTC cu discount , angajat al TELEKOM ROMANIA / Ericsson / Vodafone / RCS-RDS / IBM / Oracle / AKTA / Orange / Germanos / Nextgen / Sunlight sau DT Bussiness Services / E-Value / Comdata/ ProSolution/ UPC/ Teleperformance / CCC / CGS / Genpact"
Date de contact:  Pentru detalii legate de servicii si preturi accesati site-ul www.videt.ro  ce aparține entității juridice SC Noavidet SRL. - Punct de lucru: București, str. Șoseaua Mihai Bravu, nr.12, (150 m față de metroul Obor) - Nr. de ordine în Registrul Comerțului: J39/141/2011 - Cod de Înregistrare Fiscală: 28142064 - Cont bancar: IBAN RO03BTRL06401202U65106XX deschis la Banca Transilvania, Sucursala Marriott - Număr ANSPDCP: 27460 Numerele de telefon la care ne puteți contacta sunt următoarele:
  •  0733 34 83 95
  •  0742 50 22 48
Email: suport@videt.ro Program de lucru: Luni - Vineri: 10:00 - 18:00