Servicii turistice

Agentia Trip Exclusive este prezenta pe piata romaneasca din 2016 si are ca obiect principal de activitate operarea a peste 20000 de locuri de cazare din tara si din strainatate. Fie ca vrei sa calatoresti in locuri exotice sau iti doresti cateva zile de relaxare in Romania, poti apela oricand cu incredere agentii nostrii.

Desi simplu la prima vedere, alegerea unui sejur reprezinta un proces destul de complex. Astfel, pe langa cea mai potrivita destinatie de calatorie pentru tine si familia ta, poti fi  pus in fata faptului de a decide modalitatea de transport, tipul de cazare, masa si toate celelalte elemente care intregesc un pachet turistic. Aici intervine rolul Agentiei Trip Exclusive, respectiv acela de a simplifica procesul de cumparare si de a oferi consiliere clientilor sai.

Un alt avantaj important este pretul mai scazut oferit de agentia de turism, mai ales la pachetele ce au toate serviciile incluse, datorita faptului ca la baza conceperii pachetului stau contingentele mari cumparate de la furnizorii de servicii turistice, beneficiind astfel de tarife mai mici fata de cele afisate sau comunicate individual turistului de catre acestea.

Serviciile noastre includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (teambuilding’s, conferinte, scoli de vara, etc.), turism de afaceri,excursii, pachete de vacanta in tara si in strainatate, asigurari.

Oferta destinata membrilor de sindicat platitori de cotizatie  din Sindicatul Liber Din Telecomunicatii:

Tip Produs / Servicii  Discount
SEJUR ROMANIA de la -10%
SEJUR  INTERNATIONAL de la -5%
EXCURSII de la -10%
BILETE AVION de la -5%
BILETE AUTOCAR de la -7%
CITY BREAK de la -7%
* In momentul plasarii unei comenzi se mentioneaza  faptul ca sunteti Membru SLTC cu discount , angajat al TELEKOM ROMANIA / Ericsson / Vodafone / RCS-RDS / IBM / Oracle / AKTA / Orange / Germanos / Nextgen / Sunlight sau DT Bussiness Services / E-Value / Comdata/ ProSolution/ UPC/ Teleperformance / CCC / CGS / Genpact
 

Catalog oferte

 
  Turcia Bulgaria Grecia
Catalog Antalya Catalog Nisipurile de Aur Catalog Mykonos
Catalog Kusadasi Catalog Sf Constantin si Elena Catalog Corfu
Catalog Bodrum Catalog Nessebar Catalog Zakynthos
  Date de contact:  Pentru ofertele turistice, pachete si preturi accesati site-ul www.trip-exclusiv.ro  Punct de lucru: Adresa: B-Dul 1 Mai,Nr. 25, Sector 6, Bucuresti  Numerele de telefon la care ne puteti contacta sunt urmatoarele:
  • 021 794 25 58
  • 0768 051 255
Email: tripexclusiv@gmail.com